Comunicat Cosmin Andrei, PSD: "De ce plateste domnul primar Flutur chirie degeaba pentru autobuzele care nu circula din banii botosanenilor?"

Joi, 02 Iulie 2020, ora 16:37
41 citiri
Viceprimarul Cosmin Andrei ii solicita primarului Catalin Flutur sa le spuna botosanenilor de ce sunt pusi sa plateasca lunar chirie din banii lor, peste 30.000 de euro pentru mai multe autobuze care nu sunt puse in circulatie "Domnule primar de ce nu le spuneti botosanenilor ca platesc degeaba chirie peste 30.000 de euro pe luna pentru servicii pe care nu le folosesc. De ce nu sunteti corect si le spuneti botosanenilor ca peste 5 ani, autobuzele vor fi returnate si de fapt ei trebuie sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.