Comunicat Razvan Rotaru, deputat PSD: "Ipocrizia PNL nu are limite. Liberalii din PE au votat impotriva eliminarii tratamentului discriminatoriu fata de Romania la alimente"

Miercuri, 08 Mai 2019, ora 12:56
128 citiri
Deputatul social-democrat botosanean a declarat astazi ca europarlamentarii PNL au refuzat eliminarea standardelor duble la alimente si alte produse, ceea ce inseamna lipsirea de hrana sanatoasa pentru romani si copiii lor. Pe lista celor care au spus NU sunt liberalii Mihai Turcanu, Adina Valean, Theodor Stolojan, Daniel Buda, dar si sotia lui Victor Ponta - Daciana Sarbu.

"Botosanenii nu se vor lasa pacaliti nici anul acesta de cel pe care nu l-au ales in 2014 sa ii reprezinte in Parlamentul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.