Copilul de 8 ani care-si ingrijeste cele patru surori. A fost parasit de tata, iar mama munceste in Germania: "Le iubesc tare mult si incerc sa le fie caldut"

Sursa: Adevarul
Joi, 20 Februarie 2020, ora 04:00
66 citiri
Un elev in clasa a II-a, premiant la scoala, a ajuns sa-si intretina cele patru surori mai mici dupa ce au fost abandonati de tata, iar mama a fost nevoita sa plece la munca in Germania. Cei cinci copii traiesc doar din alocatiile de stat. Florin Bastic este un pusti de 8 ani din Dobarceni, o comuna saraca din judetul Botosani. Este elev in clasa a II-a la o scoala din localitate si este unul dintre cei mai buni scolari. Pentru colegi si profesori este deja un adevarat campion, reusind sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.