Cosmin Andrei: "O locuinta moderna pentru fiecare botosanean: apartamente ANL si terenuri pentru tineri, locuinte pentru specialisti, blocuri izolate termic"

Marti, 22 Septembrie 2020, ora 13:05
38 citiri
Cosmin Andrei a prezentat astazi programul "O LOCUINEsA MODERNA PENTRU FIECARE BOTOSANEAN" prin care vrea sa ofere o sansa pentru toti locuitorii municipiului Botosani sa beneficieze de cele mai bune conditii de locuit. "Tinerii trebuie sa aiba o perspectiva care sa ii motiveze sa ramana in oras si sa-si intemeieze o familie in Botosani. De aceea, pe langa programele de stimulare pentru crearea de locuri de munca bine platite, voi continua constructia blocurilor de locuinte ANL si a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.