Cozi imense la plata impozitelor, la Botosani

   

Sute de oameni au stat, luni, la cozi pentru plata taxelor si impozitelor locale pentru anul 2021, in prima zi colectare a acestora de catre Directia de Impozite si Taxe Locale (DITL) din cadrul Primariei municipiului Botosani.
Aglomeratia a fost generata in special de cei care vor sa beneficieze de reducerea de 10% la plata impozitelor pe terenuri, cladiri si autovehicule.

Directorul DITL, Lucian Lupu, a declarat ca astfel de cozi sunt specifice inceputului de an, insa a recomandat contribuabililor sa aiba in vedere ca termenele limita de plata a obligatiilor la bugetul local sunt stabilite pentru luna martie.

"Ne dorim ca populatia sa inteleaga ca bonificatia de 10% acordata celor care achita in avans, pentru tot anul, impozitele pe terenuri, cladiri si masini este de 31 martie. Totodata, termenul limita pentru plata locurilor de parcare este 15 martie", a afirmat Lupu.

Deschiderea ghiseelor pentru plata taxelor si impozitelor locale s-a facut in acest an cu intarziere, din cauza faptului ca DITL a fost nevoit sa modifice, prin intermediul unei firme de specialitate, sistemul informatic propriu.
Luni, 18 Ianuarie 2021, ora 14:30
Sursa: Evenimentul Regional al Moldovei

Evenimentul Regional al Moldovei
Cele mai citite stiri
Angajari la o mare fabrica de lactate
Una dintre cele mai mari fabrici de lapte din Romania cu capital romanesc face angajari. Este vorba ...
FOTO Pensiunea de 500.000 euro cu iaz de la Frumusica va fi inaugurata in acest an
Omul de afaceri Nicu Pitorac, cel care a muncit peste 20 de ani in Italia si s-a intors sa ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor