Cum arata super-gradinita de stat ridicata la tara cu 200.000 de euro. "Nu se mai poate spune despre copiii nostri ca vin dintr-o lume mai putin civilizata"

Sursa: Adevarul
Luni, 03 Decembrie 2018, ora 06:18
60 citiri
Intr-o comuna din judetul Botosani se afla una dintre cele mai moderne gradinite din mediul rural. La Broscauti, peste 70 de copii invata zilnic intr-o cladire noua, cu bai separate pentru fiecare grupa si vestiare personalizate. Totodata, copiii de la Broscauti beneficiaza de material didactic de top pentru nivelul invatamantului romanesc. De obicei, in mediul rural, mai ales in judetele sarace din zona de nord-est a tarii, invatamantul prescolar se confrunta cu lipsuri grave. Spatiile in care ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.