Cum arata un drum strategic in Romania anului 2019. De doi ani autoritatile se chinuie sa-l peticeasca: "Ne condamna la saracie"

Sursa: Adevarul
Luni, 17 Iunie 2019, ora 14:44
99 citiri
Un drum strategic de 106 kilometri, care face legatura intre granita de nord-est a Romaniei si restul tarii, asteapta de mai bine de doi ani sa fie reabilitat. In momentul de fata aceasta sosea de interes national este plina de gropi, iar localnicii au organizat deja doua mari proteste impotriva autoritatilor centrale si judetene, acuzandu-le ca ii tin in saracie si izolare. In anul 2017, vicepremierul si Ministrul Dezvoltarii Regionale, Paul Stanescu, impreuna cu ministrul Fondurilor Europene, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.