Cum au ajuns elevi din clasa pregatitoare sa invete in cancelaria profesorilor. "Este o camera de doi metri patrati, murdara si fara spatiu de miscare"

Sursa: Adevarul
Joi, 12 Septembrie 2019, ora 20:50
62 citiri
Intr-o scoala din judetul Botosani elevii de clasa pregatitoare sunt nevoiti sa invete inghesuiti intr-o cancelarie. Conducerea scolii spune ca s-a ajuns la aceasta situatie fiindca vor sa reabiliteaze scoala si nu mai au loc pentru elevi. Cu toate acestea, nimeni nu s-a apucat inca de treaba, iar elevii vor fi nevoiti sa stea in cancelarie pana in 2021. Intr-o scoala din judetul Botosani elevii de clasa pregatitoare sunt nevoiti sa invete inghesuiti intr-o cancelarie. Conducerea scolii spune ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.