Cum lupta taranii cu coronavirusul: "Bagi repede trei ciocanele de rachiu, te freci cu otet si te bagi la dospit sub pilota"

Sursa: Adevarul
Joi, 26 Martie 2020, ora 05:38
56 citiri
Daca in municipiul Botosani pandemia de Covid-19 a bagat frica in oameni, in satele aflate la nici 20 de kilometri distanta viata curge la fel ca inainte, iar satenii nu-si bat capul cu noul virus. Spun ca se imunizeaza cu usturoi, ceapa si rachiu. Strazile din municipiul Botosani sunt pustii, iar orasenii nevoiti sa iasa din case sunt blindati cu manusi si masti sanitare. La 15-20 de kilometri departare, in sate precum Rosiori, Manastireni sau Soroceni, dar si in alte localitati rurale, pana ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.