Deputat PSD Tamara Ciofu: "Incep lucrarile de modernizare la sala de sport de la Colegiul National Mihai Eminescu din municipiul Botosani"

Marti, 02 Octombrie 2018, ora 19:23
84 citiri
Deputatul PSD Tamara Ciofu a anuntat astazi ca din 3 octombrie vor incepe lucrarile de consolidare si reabilitare la sala de sport de la Colegiul National Mihai Eminescu din municipiul Botosani. Totodata, a fost aprobat si proiectul pentru modernizarea salii de sport de la Liceul Pedagogic "Nicolae Iorga" din Botosani, insa constructorul a solicitat lamuriri suplimentare. Ambele proiecte au fost depuse de o perioada mai mare de timp, insa au fost intarziate din cauza procedurilor birocratice ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.