Deputatul Alexandra Hutu: "La sase luni de cand a intrat la guvernare, PSD a venit in fata romanilor cu un bilant sincer si argumentat"

Vineri, 27 Mai 2022, ora 16:36
53 citiri
Partidul Social Democrat a prezentat ieri la Palatul Parlamentului bilantul primelor 6 luni de guvernare. In cadrul evenimentului au fost detaliate masurile implementate de ministrii PSD referitoare la sustinerea categoriilor vulnerabile, siguranta alimentara a romanilor, sprijinul pentru agricultura si industria alimentara, independenta energetica, precum si la granturile, creditele si garantiile de stat pentru firmele romanesti. "Decizia de a intra la guvernare a fost luata ca urmare a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.