Deputatul Alexandra Hutu: "Sustinem in continuare dezvoltarea tuturor comunitatilor locale din Botosani in ceea ce priveste utilitatile de baza pentru botosaneni"

Joi, 25 August 2022, ora 10:36
51 citiri
Parlamentarul botosanean Alexandra Hutu, membru in Comisia pentru Administratie Publica si Comisia pentru Mediu din Camera Deputatilor, a anuntat ca din cele 127 de obiective de investitii ce vor fi realizate in judetul Botosani prin programul Anghel Saligny, 51 de proiecte vizeaza investitii in realizarea si extinderea retelelor de apa si canalizare in 44 de localitati. Valoarea acestora este de peste 630 de milioane de lei, adica aproximativ 130 de milioane de euro. "Pana la urma, desi a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.