Deputatul PSD Mihaela Hunca, cu ocazia organizarii Olimpiadei Internationale de Matematica la Cluj: "Romania trebuie sa stie sa isi respecte si sa isi incurajeze valorile care pot face performanta"

Miercuri, 11 Iulie 2018, ora 15:43
51 citiri
Deputatul PSD Mihaela Hunca, membru in Comisia pentru invatamant, stiinta, tineret si sport a participat la deschiderea celei de-a 59-a editii a Olimpiadei Internationale de Matematica, care este organizata anul acesta la Cluj-Napoca. "Stiu ca in Romania avem foarte multi tineri inteligenti, care obtin in fiecare an premii la cele mai mari competitii care se organizeaza la nivel mondial, atat la matematica, cat si la alte discipline. In opinia mea, ei, alaturi de profesorii lor sunt cei mai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.