Destinul tulburator al maicii Mariami Leonte: Am mare nevoie de iubirea semenilor mei, dar nu are cine sa mi-o dea, caci nici ei, sarmanii, nu o mai au - FOTO

Duminica, 03 Ianuarie 2021, ora 08:21
88 citiri
Marturisiri impresionante cu Maica Mariami, nascuta in Botosani si plecata la Domnul pe cand abia implinise 50 de ani. Mai bine de trei decenii din viata a fost monahie in Manastirea Varatec.

Cei care cunoscut-o vorbesc despre darzenia maicii, dublata de o delicatete surprinzatoare. "Era directa, aproape dura, dar cu un fel al ei aparte de a-si exprima dragostea. Avea o delicatete!"

Cel caruia ii datoram astazi cunoasterea maicii Mariami intr-un fel cu totul diferit de cum ne-am fi asteptat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.