Detalii socante scoase la iveala de specialisti in cazul Alexandrei, tanara moarta la Maternitatea Botosani. "Putea fi salvata"

Miercuri, 21 Februarie 2024, ora 14:42
37 citiri
Moartea Alexandrei, tanara mama decedata la Maternitatea Botosani, ar fi fost provocata de un proces de putrefactie intrauterina. Cel putin asta sustine un specialist iesean. In plus, rapoartele arata ca nimeni nu a intervenit pentru scoaterea fatului mort de cateva zile.

Un specialist iesean, citat de publicatia ReporterIS, a facut precizari in cazul mortii tinerei Alexandra, o mama de 25 de ani, decedata la Maternitatea Botosani dupa o noapte de chinuri. In plus, rapoartele de necropsie ar ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Evenimentul Regional al Moldovei