Disperare in spitale, medicii sefi au izbucnit la Prefectura: Se moare pe capete, scapa cine poate / Suntem depasiti si trebuie sa recunoastem - VIDEO & GALERIE FOTO

Miercuri, 20 Octombrie 2021, ora 06:44
52 citiri
Membrii Centrului Judetean de Conducere si Coordonare a Interventiei (CJCCI) s-au intalnit marti la Prefectura intr-o sedinta care a semanat aproape cu o marturisire comuna a capetelor luminate din sanatatea botosaneana cu toate lipsurile care sunt, intre dedicare si nepasare, dorinta si neputinta, colegialitate si indiferenta... in ciuda bugetelor generoase alocate. Concluzia nu a fost poate cea asteptata, iar printre randuri mesajul subliminal a fost ca "va fi mai rau decat atat".

Ne ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.