Doina Federovici: Guvernul Orban a sacrificat sanatatea si educatia copiilor nostri pentru alegeri! PNL si aliatii sai sunt responsabili pentru agravarea crizei medicale si economice!

Luni, 19 Octombrie 2020, ora 10:37
35 citiri
Comunicat de presa PSD Botosani: Presedintele PSD Botosani, Doina Federovici a declarat astazi ca in timp ce guvernul PNL inchide scolile pentru educatie, dar le deschide pentru alegeri, PSD vine cu solutii care, pe termen lung, reasaza pe temelii moderne sistemul de educatie. "Obsesia cu care Iohannis cu PNL si aliatii sai din Guvernul Dreptei Unite au militat pentru organizarea alegerilor locale in varf de pandemie a dus la cresterea exploziva a numarului de decese si de imbolnaviri de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.