Doua super-aparate medicale puse in functiune la Spitalul de Pneumoftiziologie. Primarul Andrei: "Spitalele de stat la el ca la privat"

Miercuri, 04 Mai 2022, ora 16:36
35 citiri
Comunicat de presa: Incepand cu data de 2 mai 2022, Spitalul de Pneumoftiziologie din municipiul Botosani va oferi servicii medicale de calitate tuturor botosanenilor. La unitatea medicala au fost puse in functiune doua aparate de investigatii medicale de inalta performanta si de radiologie, achizitionate printr-un proiect cu finantare europeana. Spitalul a intrat din luna mai 2022 in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate Botosani (CAS), cu un Computer Tomograf, cu 128 de sectiuni, in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.