Federovici: Fac apel la solidaritate si intelegere. Regulile impuse de autoritati sa fie respectate. Sa avem incredere in autoritati"

Luni, 16 Martie 2020, ora 10:37
37 citiri
Senatorul Doina Federovici, presedintele PSD Botosani, a facut un apel la solidaritate, respect fata de autoritati si respectarea regulilor impuse in aceasta perioada.

Liderul PSD Botosani a transmis un mesaj botosanenilor in calitate de senator al Romaniei si nu de presedinte de partid, un mesaj de incurajare pentru aceasta perioada dificila pentru toti romanii.

UNITATE este cuvantul care descrie acest mesaj si care trebuie tratat fara a tine cont de optiunile politice ale fiecaruia. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.