FOTO 1000 de combinezoane de inalta protectie, 3000 de masti de protectie si 9 tuneluri de dezinfectie de la oamenii de afaceri si Asociatia "Salveaza o inima"

Joi, 16 Aprilie 2020, ora 10:37
45 citiri
Spitalul Judetean Botosani a primit o noua donatie din partea Asociatiei "Salveaza o inima" prin donatiile oamenilor de afaceri. Dupa ce au adus aparatul de testat Covid-19 si 2000 de teste plus multe echipamente de protectie, Asociatia "Salveaza o inima" si oamenii de afaceri au mers din nou cu echipamente pentru cadrele medicale. In prima parte a saptamanii, Vlad Placinta, directorul Asociatiei "Salveaza o inima", cu sprijinul direct al oamenilor de afaceri Sorin Cornila si Claudiu Colescu, a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.