Gheorghe Ciubotaru: "Aduc multumiri tuturor celor care au contribuit la buna desfasurare a unei campanii civilizate bazata pe idei si programe"

Vineri, 25 Septembrie 2020, ora 10:36
31 citiri
Candidat la functia de PRIMAR, din partea Partidului Miscarea Populara, Ec. Ciubotaru Gheorghe - expert contabil judiciar, pozitia 1 pe buletinul de vot Astazi nu public materiale electorale, astazi in loc de materiale electorale, trebuie sa aduc multumiri tuturor celor care au contribuit la buna desfasurare a unei campanii electorale civilizate, fara incidente, violente fizice sau verbale, campanie bazata pe idei si programe dar mai ales trebuie sa multumesc: Lui Dumnezeu ca m-a ajutat pe mine ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.