Hunca le bate obrazul lui Flutur si Federovici: "O sala de atletism noua sta cu usile incuiate din cauza nepasarii autoritatilor locale si centrale"

Luni, 05 Noiembrie 2018, ora 13:39
89 citiri
Deputatul Mihaela Hunca, fost inspector scolar general, s-a declarat mahnita de faptul ca organizarea in premiera a Campionatului Balcanic de Cros la Botosani, cu 100 de sportivi din opt tari, a fost un motiv pentru politicienii locali si parlamentari sa incerce sa-si asocieze imaginea cu aceasta competitie pentru a atrage capital electoral. Autoritatile locale si parlamentarii au aparut la festivitatea de deschidere a Balcaniadei de Cros, dar din decembrie 2017 noua sala de atletism de la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.