Hunca, Pro Romania: "Stimulentul acordat personalul medical implicat in tratarea Covid 19 apare in fluturasul de salariu, dar banii nu"

Vineri, 15 Mai 2020, ora 10:37
40 citiri
Comunicat de presa Mihaela Hunca deputat Pro Romania: Cand vor primi cadrele medicale din linia intai care lucreaza in mod direct cu pacientii confirmati cu noul coronavirus stimulentul financiar de risc in valoare de aproximativ 500 de euro? Neacordarea acestui spor la timp, nu poate insemna decat umilinta la adresa celor carora le datoram viata noastra.

"Stim cu totii foarte bine ca cei care lupta in linia intai cu noul coronavirus isi fac datoria din convingere! Oamenii nu au cerut bani in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.