Inchidem fa

   

Profit.ro, una din cele mai credibile publicatii economice din Romania, a confirmat ca Rapsodia Conf SA, condusa de Mihai Tincu, a fost vanduta catre retailerul german Lidl pentru pretul de 2,2 milioane de euro. Negocierile au loc din vara acestui an, dar au fost finalizate in aceasta saptamana.Rapsodia Conf SA Botosani a fost infiintata acum 70 de ani un grup de cetateni, dintre care cei mai multi evrei, care puneau bazele fabricii de confectii de la Botosani, iar directorul general al companiei botosanene este omul de afaceri Mihai Tincu, cel care lucreaza de peste 35 de ani in fabrica.
"Unul dintre cei mai mari producatori de haine din Romania, Rapsodia Conf din Botosani, care realizeaza produse pentru case de moda de lux precum Prada sau Maison Margiela, a semnat actele pentru vanzarea mai multor proprietati catre retailerul Lidl, controlat de grupul german Schwarz, la un pret de 2,2 milioane euro", a anuntat Profit.ro
.
Daca in 2004 avea 865 angajati, care lucrau comenzi in sistem Lohn, iar apoi, in 2009, 500 de angajati, din 2017, firma condusa de Mihai Tincu mai avea doar 200 de angajati, iar eforturile de a gasi muncitori dispusi sa lucreze in industria confectiilor devenea o misiune tot mai dificila.
Astazi, Rapsodia Conf din Botosani a semnat actele pentru vanzarea mai multor proprietati catre retailerul Lidl, care este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Europa. Lidl activeaza in 27 de tari europene si are peste 140 de centre logistice ce asigura aprovizionarea a aproximativ 10.000 de magazine. Cu mai mult de 215.000 de angajati, Lidl se numara printre primii 10 comercianti de produse alimentare la nivel mondial.
Joi, 07 Noiembrie 2019, ora 16:50
Sursa: Stiri Botosani

Stiri Botosani
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor