INTERVIU Costel Soptica: Nu imi este rusine si merg mai departe cu acesti oameni / Catu mi-a trimis un mesaj: "sper sa nu ma mai bati la cap"

Miercuri, 03 Iunie 2020, ora 07:00
110 citiri
Sunt sapte luni de cand liberalii au preluat guvernarea in Romania dupa destituirea prin motiune de cenzura a Cabinetului Dancila. Comunicatele despre tot felul de realizari curg din partea PNL Botosani, insa si mai multe sunt cele in care PSD contesta aproape orice masura de impact anuntata de partidul de guvernamant.

Liberalii isi impun tot mai multi oameni pe functii, dar numirile incep sa semene izbitor tocmai cu cele ale social-democratilor. In tot acest timp si unii si ceilalti se ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.