Investitie de 1,5 milioane de euro intr-o clinica medicala langa Botosani. "Esinta este sa atragem medici buni si pe botosanenii din oras"

Sambata, 23 Octombrie 2021, ora 13:34
57 citiri
Comuna Mihai Eminescu se transforma, din punct de vedere al infrastructurii de utilitati, rutiere, educationale si mai nou de sanatate, intr-un mic oras. La sfarsitul acestui an va fi scoasa la licitatie constructia unei clinici medicale cu o valoare de 1,5 milioane euro fara dotari, urmand ca dotarile de alte cateva milioane de euro sa fie facute prin fonduri europene. Primarul Verginel Gireada a declarat ca investitia in clinica medicala va fi facuta deCompania Nationala de Investitii in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.