Judetul unde 11.000 de elevi raman fara acces la educatie. "Acum se vor pierde niste copii. Unii nu au nici macar curent electric acasa"

Sursa: Adevarul
Duminica, 26 Aprilie 2020, ora 17:28
73 citiri
Un numar insemnat de elevi din zonele sarace, in special din mediul rural, vor fi privati de educatie dupa noile reglementari privind invatamantul online. Mii de copii din judetul Botosani nu au calculatoare, telefoane sau tablete pentru a putea participa la ore, unii dintre ei, nici macar curent electric acasa. In judetul Botosani, conform datelor statistice, sunt in jur de 46.000 de scolari si prescolari. Dintre acestia, elevii de ciclu primar, gimnazial si liceal conform unui ordin al ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.