Liderul PSD l-a luat la tinta pe cel al Pro Romania: "A fost la PDL, apoi la PSD, acum la Pro Romania. Vedem peste un an sau doi"

Joi, 27 Septembrie 2018, ora 23:33
75 citiri
Senatorul Doina Federovici, presedintele PSD Botosani, a spus ca excluderea din partid a lui Dumitru Chelariu, primarul comunei Pomarla, cel care acum este liderul Pro Romania Botosani, si demisia deputatului Mihaela Hunca au fost doua momente critice. Invitata la emisiunea "Chestiuni de lamurit", moderata de Liviu Radasanu la postul local de televiziune Rapsodia TV, Federovici a spus despre Chelariu ca 160 de pesedisti au decis excluderea lui din PSD si este convinsa ca acesta nu va ramane in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.