Locul din Romania unde satenii care se intorc din tari straine sunt asteptati cu bratele deschise. "Depinde cum isi astern"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 08 Aprilie 2020, ora 17:32
78 citiri
Primarii multor comune din judetul Botosani sunt bucurosi ca se repopuleaza satele, iar marii fermieri ca in sfarsit vor gasi forta de munca. Edilii mai spun ca la tara nimeni nu moare de foame. Sute de botosaneni plecati la munca in strainatate au inceput sa se intoarca acasa dupa izbucnirea pandemiei de COVID-19. Majoritatea au ramas fara loc de munca din cauza restrictiilor impuse in Italia, Spania sau Marea Britanie. Cei mai multi erau zilieri in agricultura, constructii sau, in cazul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.