Lovitura uriasa de imagine in plina campanie electorala. Gelu Graur anunta pe cine voteaza la Primaria Botosani: "Ai votul meu!"

Luni, 21 Septembrie 2020, ora 16:25
47 citiri
Ultima saptamana de campanie incepe cu o lovitura uriasa de imagine pentru unul dintre candidatii la functia de primar al municipiului Botosani. Acesta a primit sprijinul public al celui care ar fi putut sa fie cel mai dificil contracandidat al sau, cunoscutul Gelu Graur. Fostul politist anti-mafia a postat pe contul sau de Facebook un mesaj in care face si o analiza a ceea ce au de ales botosanenii si reaminteste ca desi se pronunta public in favoarea unui candidat tot nu se va inscrie in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.