Lucian Trufin, multumiri de la tribuna Parlamentului catre botosanenii mobilizati sa ajute. "Adevarata putere sta in solidaritatea si umanitatea oferite voluntar!"

Joi, 03 Martie 2022, ora 16:13
50 citiri
Senatorul PSD Lucian Trufin a sustinut miercuri, in sedinta Senatului, o declaratie politica referitoare la situatia dramatica din Ucraina si a multumit voluntarilor, organizatiilor, autoritatilor publice si entitatilor private pentru ajutorul oferit cetatenilor ucraineni. "Gandurile mele se indreapta in aceste momente catre poporul ucrainean! Imaginile transmise de toate posturile de televiziunile din Romania sunt cutremuratoare si greu de inteles din perspectiva secolului 21! In viata aceasta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.