Magda Oleniuc, PLUS: "Pe municipiul Botosani ar fi trebuit sa avem rezultate net superioare si de aceea este momentul sa analizam cu foarte multa maturitate"

Marti, 29 Septembrie 2020, ora 12:51
45 citiri
Comunicat de presa PLUS Botosani: In urma acestor alegeri locale, la nivel national s-au inregistrat o serie de surprize spectaculoase atat din prisma schimbarii echilibrului politic, cat mai ales prin accesul oamenilor noi si integri in functii administrative din care pot schimba in bine comunitatile lor. De departe, castigatorul aparent al acestor alegeri a fost alianta USR PLUS. La Botosani, insa, alianta nu a obtinut scorul pe care il asteptau membrii acestor formatiuni. In acest sens, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.