Ministrul Budai, tinta unui val de ironii in presa centrala cu studiile 'private' tarzii: De la camionagiu cu remorca la... Mergeti la furat, ca munca prosteste!

Marti, 20 Noiembrie 2018, ora 19:02
159 citiri
Primul botosanean desemnat ministru de la Octav Cozmanca incoace a intrat in atentia presei centrale dupa ce Comitetul Executiv National a hotarat sa il sustina pentru ocuparea functiei de ministru.

Un val de ironii s-a pornit asupra deputatului botosanean, majoritatea pe seama studiilor universitare pe care Marius Budai le-a facut la privat si le-a terminat la varsta la care o buna parte a tinerilor care nu fac politica sarbatoresc mai bine de 10 ani de la terminarea facultatii.

Iata cateva ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.