Olimpicul de exceptie care a refuzat Cambridge-ul pentru a studia la Iasi. "Cred ca este nevoie de oameni care sa-si doreasca ca Romania sa progreseze"

Sursa: Adevarul
Marti, 11 Septembrie 2018, ora 15:31
84 citiri
Stefan Balauca, un elev roman cu rezultate impresionante la olimpiadele internationale, admis cu 10 la Bacul olimpicilor, a renuntat la Cambridge pentru o universitate romaneasca. Acesta spune ca nu a putut parasi Romania si ca spera alaturi de alti tineri sa o transforme intr-un loc mai bun. Stefan Balauca are 19 ani si este unul dintre cei mai importanti olimpici romani din ultimii patru ani. Este botosanean si a terminat clasa a XII a in aceasta vara, la Colegiul National "Mihai Eminescu" ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.