Pe primar l-a lovit... uitarea?!? La 6 zile de la plecarea din Primarie, ex-angajatul devenit afacerist a semnat un contract de 10.000 de euro cu... Primaria - DOCUMENT

Miercuri, 15 Aprilie 2020, ora 07:00
112 citiri
Contactat pentru a fi intrebat despre contractul prin achizitie directa facut cu firma colegului de partid, fost angajat in Primarie, Florin Bulgaru, primarul comunei, parea usor lovit de amnezie.

Cine este Bulboaca?!

Nu si-a amintit pe loc despre contractul de aproximativ 10.000 de euro prin care cumpara banci stradale intr-o perioada cu restrictii militare in care iesitul din casa este interzis.
Aproape ca nu si-a aminit nici de fostul sau colaborator, Victor Claudiu Bulboaca, care a lucrat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.