Politista revoltata de criticile aduse colegilor: "In curand veti fi talhariti si jefuiti de toti aceia pe care COVID-ul i-a alungat de prin alte tari"

Sursa: Adevarul
Vineri, 10 Aprilie 2020, ora 13:29
69 citiri
O politista din Botosani a luat apararea colegului din Bucuresti filmat lovind un cetatean pe strada. Tanara politista se plange ca legile romanesti favorizeaza infractorii si a lansat un atac dur la adresa celor veniti recent din strainatate. Andra Lichiardopol, o tanara politista din Botosani, a luat aparare politistului filmat maltratand un cetatean pe o strada din Bucuresti in cursul serii de miercuri, 8 aprilie. Mai mult decat atat, politista s-a aratat indignata de atitudinea cetatenilor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.