Ponta, la Electroalfa: "Sa dea Dumnezeu sa faceti profit si sa il reinvestiti, ca in felul acesta nu va mai taxam deloc de la 1 iulie" FOTO

   

Dupa intalnirea de la Primaria Botosani, prim-ministrul Victor Ponta si vicepremierul Liviu Dragnea, insotiti de primarul Oviudiu Portariuc, viceprimarul Cosmin Andrei, parlamentarii PSD, au efectuat o vizita la Centrul de Excelenta "Electroalfa" din municipiul Botosani.

Aici au fost intampinati de presedintele Consiliului de Administratie al Electroalfa, Gheorghe Ciubotaru, care impreuna cu oficialii de la Bucuresti a facut un tur al Centrului, explicandu-i prim-ministrului Victor Ponta in ce consta investitia de la Botosani.

Dupa vizitarea Centrului, premierul a avut o scurta intalnire si cu angajatii Electroalfa.

"Vreau in primul rand sa va felicit pentru ca am tot vizitat in toata tara si sunt optimist sa vad investitii de inalta tehnologie, locuri de munca, dar pentru mine este o surpriza sa vad o unitate economica atat de moderna la Botosani. Cand toata lumea zice ca la Botosani este doar agricultura si ca au ramas doar batranii, ca tinerii au plecat toti si nu are nicio sansa judetul. Cu atat mai mult ma bucur ca aveti incredere in Botosani si ca aici ati investit, si imi spuneti ca in continuare veti crea locuri de munca. Vreau sa va rog sa accesati in continuare fonduri europene, pentru ca nicaieri nu este mai mare nevoie de fonduri europene decat in zona de Nord-Est a tarii", a spus premierul Victor Ponta.

"Sa dea Dumnezeu sa faceti profit si sa il reinvestiti, ca in felul acesta nu va mai taxam deloc de la 1 iulie, ca reducerea contributiilor de asigurari sociale, pentru un angajator important ca dvs., se va simti in buget mai mult decat pentru cei care au foarte putini angajati", a completat Ponta.

La finalul vizitei, Victor Ponta a semnat in cartea de onoare a companiei Electroalfa si a primit din partea lui Gheorghe Ciubotaru un tablou.

In continuare, premierul se va deplasa la Baisa, pentru a vedea stadiul lucrarilor pentru modernizarea Drumului National 29 - Botosani-Suceava.
Vineri, 16 Mai 2014, ora 14:20
Sursa: Stiri Botosani

Stiri Botosani
Cele mai citite stiri
Cetatean de Onoare la Botosani, in mijlocul unui scandal fara precedent, cu implicatii politice: Jigniri si amenintari la adresa managerului
Situatia dificila in care se afla sectorul cultural capata si alte dimensiuni, pe langa cele legate ...
ACUM: Masina rasturnata la Botosani, doua persoane transportate la spital - GALERIE FOTO & VIDEO
Un eveniment rutier grav a avut loc in urma cu putin timp la Botosani. Mai exact, accidentul rutier ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor