Povestea tulburatoare a copilului de 16 ani fortat sa renunte la scoala pentru a-si intretine familia: "Trebuia s-o fac. Sora mea poate continua sa mearga la liceu"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 12 Decembrie 2018, ora 04:09
118 citiri
Gabriel Miron, un adolescent din satul botosanean Arborea, a renuntat la scoala pentru a-si intretine familia. Mama este vaduva, bolnava de leucemie si are in grija patru copii, iar baiatul odinioara silitor la ore munceste acum cu ziua prin sat. La ora 6.00 dimineata, Gabriel Miron, un adolescent de 16 ani din satul botosanean Arborea, comuna George Enescu, iese deja pe poarta casei. Isi indeasa pe cap un fes ponosit si pleaca pe ulitele satului, cu o lopata sau un topor in spate.
In timp ce ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.