Preot botosanean la New York in era COVID-19: "Asa ne apropiem de Sfintele Pasti: cu inima cernita ca stam acasa, dar cu rugaciunea intetita si inmultita"

Duminica, 22 Martie 2020, ora 13:55
115 citiri
Poet, teolog, profesor universitar, eseist de factura crestin-ortodoxa, important promotor cultural si editor. Membru al Uniunii Scriitorilor din Romania, dar si Cetatean de Onoare al Municipiului Botosani.

Nascut la Botosani, parintele Theodor Damian s-a stabilit in anul 1988 in Statele Unite, unde a fondat Institutul Roman de Teologie si Spiritualitate Ortodoxa, cu parohia ortodoxa romana "Sf. Ap. Petru si Pavel", Astoria, New York, precum si Cenaclul literar "M. Eminescu" din New York, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.