Primarul Doroftei despre acuzatiile viceprimarului: "Fiecare are frustrarile lui! Am folosit banii publici ... eu am rate si chiar sunt restant"

Miercuri, 23 Noiembrie 2022, ora 10:36
76 citiri
Demisia anuntata de Laurentiu Lupascu din functia de viceprimar al comunei Baluseni si acuzatiile aduse primarului Claudiu Doroftei l-au luat prin surprindere pe acesta din urma. Primarul comunei Baluseni spune ca nu stie care sunt motivele demisiei lui Lupascu, iar cu privire la acuzatiile grave ale acestuia cu privire la comportamentul tiranic fata de angajatii primariei si folosirea in interes personal a bunurilor si fondurilor primariei, Doroftei spune ca sunt neadevaruri. "Nu stiu de ce a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.