Profesorul care s-a imprumutat la banca pentru a-i duce in excursie pe elevii nevoiasi: "In lumea satului este nevoie mai mult ca oricand de oameni dedicati"

Sursa: Adevarul
Sambata, 10 August 2019, ora 11:58
66 citiri
Un profesor de religie care preda intr-un sat de la capatul Romaniei a facut imprumut la banca si a cheltuit toata bursa primita la doctorat pentru a-i duce doi ani la rand in excursii pe copiii saraci din localiate. Vasile Postolachi este un profesor de tara, care preda religia la Radauti Prut, un sat de la capatul Romaniei. Are 30 de ani si este doctorand la Facultatea de Teologie. Desi se lupta de multe ori cu lipsurile materiale, profesorul de la Radauti Prut si-a cheltuit bursele, a facut ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.