Profesorul Popescu: "Razboi? Romania nu va fi implicata in niciun conflict. Ucraina, datorita propriei politici, va fi singura care va pierde"

Sambata, 22 Ianuarie 2022, ora 16:35
71 citiri
Profesorul Corneliu Popescu, fost consilier judetean, presedinte al PMP Botosani, a facut o mica analiza a situatiei actualei crize politice si militare globale din cauza amenintarilor si pregatirilor Rusiei pentru o invazie a Ucrainei, la care se adauga cerintele fata de NATO de retragere a trupelor din Romania. Popescu sustine ca Ucraina va fi singura care va pierde, dar din propria sa vina, si ca problema mare este ca la nivel mondial au esuat toate formele de societate, inclusiv ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.