PSD: Educatia este cheia pentru o slujba bine platita, intemeierea unei familii si dezvoltarea personala! Guvernarea PNL a paralizat sistemul scolar si a sacrificat o generatie de tineri!

Marti, 03 Noiembrie 2020, ora 10:37
30 citiri
Ciprian Manolache, profesor de limba si literatura romana la Liceul Pedagogic 'Nicolae Iorga" Botosani si fost inspector de specialitate, candidat al PSD Botosani pentru Camera Deputatilor, a declarat astazi ca esecul catastrofal al gestionarii pandemiei de catre guvernul Orban a afectat grav nu doar sanatatea si sistemul economic, ci si viitorul copiilor, prin lipsa masurilor coerente si concrete in educatie. "PSD isi asuma misiunea de a reface deplina functionalitate a sistemului de educatie ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.