Psihoterapeut despre Inviere traita acasa si Pastele fara rude: "Dumnezeu ne ofera posibilitatea de a simti aceasta sarbatoare pana in maduva oaselor"

Luni, 13 Aprilie 2020, ora 10:37
48 citiri
2020 va fi anul in care romanii vor trai Invierea acasa, fara a merge la biserica din cauza pandemiei de Coronavirus. Unii cer insistent sa se permita accesul populatiei la Slujba de Inviere, altii indeamna la calm pentru a putea trece cat mai bine peste aceasta perioada grea, chiar daca asta inseamna sa stam acasa, sa nu ne imbulzim la biserica sau la rude. Psihoterapeutul Cristina Lupascu a postat pe contul sau de Facebook un mesaj care ar trebui sa-i faca sa se gandeasca mai bine la ce ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.