Puteau fi prevenite multe din infectarile si decesele de COVID? Putea fi prevenita criza guvernamentala in care unii si altii isi incordeaza muschii pe viata, sanatatea si banii romanilor?

Vineri, 22 Octombrie 2021, ora 12:52
49 citiri
Comunicat de presa Iulian Iliescu - Consilier Local ALDE Comuna Nicseni La ambele intrebari, raspunsul este DA, iar cei vinovati ca nu s-a intamplat astfel trebuie sa plateasca nu doar cu demisia, ci si cu retragerea definitiva din viata publica. Situatia catastrofala in care ne aflam acum, atat din punct de vedere politic, dar mai ales sanitar, este consecinta directa a faptului ca statul roman, prin autoritatile sale, si-a abandonat prima si cea mai importanta misiune: de a-si proteja ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.