Razvan Rotaru, deputat PSD: "Iresponsabilitatea lui Iohannis si a liberalilor baga Romania in criza economica, sociala si politica in plina epidemie de coronavirus"

Joi, 12 Martie 2020, ora 19:15
34 citiri
Deputatul social-democrat botosanean Razvan Rotaru, prezent la votul din Plenul reunit al Parlamentului pentru votul de investitura al guvernului Citu considera ca PNL prin retragerea premierului desemnat adanceste haosul si nesiguranta care au pus stapanire pe Romania in guvernarea liberala. "Iresponsabilitatea lui Iohannis si a liberalilor baga Romania in criza economica si sociala in plina epidemie de coronavirus. Este o sfidare si o bataie de joc la adresa fiecarui roman care asteapta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.