Razvan Rotaru: Iresponsabilitate si cinism din partea ministrului Sanatatii! Nelu Tataru vrea sa aduca judetul Botosani in situatia in care se afla judetul Suceava, un focar de coronavirus!

Miercuri, 01 Aprilie 2020, ora 04:05
46 citiri
Comunicat de presa: Deputatul social-democrat Razvan Rotaru face un apel din partea cetatenilor judetului Botosani la ministrul Sanatatii si la seful sau ierarhic Ludovic Orban pentru eliminarea Maternitatii Botosani de pe lista spitalelor care vor prelua pacienti COVID-19 prin modificarea Ordinului publicat in Monitorul Oficial numarul 263 din 31.03.2020. "E dovada de iresponsabilitate si cinism din partea ministrului Sanatatii! Nelu Tataru vrea sa aduca judetul Botosani in situatia in care se ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.