Roxana Esurcanu: "Programul PNL reprezinta o lovitura pentru mai multe categorii de romani ale caror venituri vor fi afectate"

Miercuri, 25 Noiembrie 2020, ora 10:33
35 citiri
COMUNICAT DE PRESA Cresterea pensiilor si a alocatiilor pusa in asteptare de noul program de guvernare PNL! Sfidarea si bataia de joc la adresa romanilor atinge cote maxime din partea celor din PNL, care propun pentru urmatorii 4 ani un program de guvernare fara sa puna in aplicare cresterea pensiilor si a alocatiilor, asa cum prevede legea. Astfel ca, alocatiile copiilor se vor dubla abia in anul 2022, iar pana in anul 2024, pensiile vor creste cu 46 la suta, pe cand trebuiau sa creasca cu 40% ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.