S-a semnat contractul de modernizare a drumului Botosani-Targu Frumos. Soptica: "Guvernarea PNL aduce investitii concrete in Botosani"

Miercuri, 20 Mai 2020, ora 16:37
54 citiri
Comunicat de presa: Astazi s-a semnat contractul pentru inceperea lucrarilor de modernizare a drumului national Botosani- Targu Frumos. La nivelul Ministerului Transporturilor s-a dat startul uneia dintre cele mai asteptate investitii pentru judetul Botosani. Realizarea acestui tronson de drum a fost prioritatea PNL, an de an parlamentarii liberali facand demersuri pentru finantarea lui din bugetul de stat. Astazi, dupa numai sase luni de guvernare si intr-o perioada extrem de dificila pentru ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.