S-a semnat contractul pentru Aventura Parc! Foisoare, gratare, paintball, tir cu arcul si tiroliana la marginea orasului Botosani

Joi, 05 Martie 2020, ora 13:38
154 citiri
Primarul Catalin Flutur a iesit public si a anuntat ca a semnat la Piatra Neamt un nou contract pentru o investitie importanta in municipiul Botosani.

Este vorba despre amenajarea versantului Pacea ca zona de agrement, cu mai multe facilitati pentru botosaneni dar si pentru cei care ne vor vizita, din alte judete.

"Este un proiect important pentru ca vorbim de aproape 3 milioane de euro. Este o suma absolut consistenta pentru amenajarea acelui versant. Partea noastra de cofinantare este mica ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.